Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει το 1968 με έδρα το Μοναστηράκι. Τότε ο ιδρυτής κ. Έξαρχος Ζώης αρχικά κατασκεύαζε χειροποίητα στρώματα ύπνου από βαμβάκι και παράλληλα εμπορευόταν έπιπλα οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

Το 1988 η εταιρεία μεταφέρθηκε στο 3ο χλμ. Βάρης Κορωπίου όπου και εδρεύει μέχρι σήμερα. Το κύριο αντικείμενο απασχόλησης πλέον ήταν η κατασκευή μαξιλαριών για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και κυρίως bamboo. Παράλληλα γίνονταν εισαγωγές και εμπόριο επίπλων εξωτερικού και εσωτερικού χώρου για οικιακό αλλά και επαγγελματικό εξοπλισμό.

Από το 2008 και μετά η εταιρεία ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την παραγωγή μαξιλαριών για έπιπλα, χτιστούς καναπέδες, ξαπλώστρες και πουφ που προορίζονται για επαγγελματική χρήση.

Επενδύοντας σταθερά στην ποιότητα των προϊόντων μας με υλικά υψηλών προδιαγραφών (αφρολέξ, υφάσματα κτλ.), με εξειδικευμένα μηχανήματα και κυρίως με άρτια καταρτισμένο προσωπικό η εταιρεία μας έχει πλέον θεσπίσει τη θέση της στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία maxilaria.gr είναι πλέον γνωστή με συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το μεράκι και η αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε, αλλά και η ποιότητα των προϊόντων μας, έχουν ως στόχο την διαρκή ισχυροποίηση της θέσης μας στο χώρο.

Το όραμά μας
Κύριο μέλημά μας η διατήρηση των αξιών που είχε η εταιρεία μας από το ξεκίνημά της. Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι, η ποιότητα των προϊόντων μας να είναι άψογη και να είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

  • Περισσότεροι από 40 προμηθευτές.
  • Περισσότεροι από 2500 ενεργοί πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  • 15 εξωτερικοί συνεργάτες
  • Υποκατάστημα στην Άρτα με αντικείμενο παραγωγή καλαμωτής.

Πιστεύουμε στην ομάδα και στις συνεργασίες.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Γιάννης Ζώης