Η ιστορία της οικογενειακή επιχείρησης ξεκινάει το 1968 όταν ο τότε νεαρός Έξαρχος Ζώης άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο μοναστηράκι με αντικείμενο την κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων από βαμβάκι και παράλληλα εμπόριο σε έπιπλα οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

Αργότερα το 1988 η βιοτεχνία μεταφέρθηκε στο 3ο χλμ Βάρης – Κορωπίου όπου εδρεύει μέχρι και σήμερα. Το κύριο αντικείμενο απασχόλησης πλέον ήταν η κατασκευή μαξιλαριών για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και κυρίως έπιπλα bamboo. Παράλληλα γίνονταν εισαγωγές και εμπόριο επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για οικιακό αλλά και επαγγελματικό εξοπλισμό.

Από το 1998 εισέρχεται στην επιχείρηση και ο Γιάννης, γιός του Έξαρχου, συνεχίζοντας δυναμικά την ανάπτυξη της βιοτεχνίας. Από το 2008 και μετά η βιοτεχνία ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τη παραγωγή μαξιλαριών για έπιπλα, χτιστούς καναπέδες, ξαπλώστρες και πουφ που προορίζονται για επαγγελματική χρήση.

Επενδύοντας σταθερά στην ποιότητα των προϊόντων μας με υλικά υψηλών προδιαγραφών ( αφρολέξ, υφάσματα κλπ.), με εξειδικευμένα μηχανήματα και πρωτίστως με άρτια καταρτισμένο προσωπικό η βιοτεχνία μας έχει πλέον θεσπίσει την θέση της στην ελληνική αγορά.

Η βιοτεχνία Maxilaria.gr είναι πλέον γνωστή με συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Το μεράκι μας και η αγάπη μας γι’ αυτό που δημιουργούμε, αλλά και η ποιότητα των προϊόντων μας, έχουν ως στόχο τη διαρκή ισχυροποίηση της θέσης μας στο χώρο.


Το όραμά μας
Κύριο μέλημά μας η διατήρηση των αξιών που είχε η βιοτεχνία μας από το ξεκίνημα της. Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι, η ποιότητα των προϊόντων μας να είναι άψογη και να είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

• Περισσότεροι από 40 προμηθευτές.
• Περισσότεροι από 2500 ενεργοί πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
• 15 εξωτερικοί συνεργάτες
• Υποκατάστημα στην Άρτα με αντικείμενο την παραγωγή καλαμωτής.

Πιστεύουμε στην ομάδα, τις συνεργασίες και συνεχίζουμε…
Γιάννης και Έξαρχος Ζώης