Μαξιλάρια Επαγγελματικής Χρήσης

Κατασκευάζουμε μαξιλάρια και στρώματα παραλίας επαγγελματικής χρήσης για ξαπλώστρες παραλίας, ξαπλώστρες πισίνας και πουφ για ξενοδοχεία και beach bar.

 

Μαξιλάρια Επαγγελματικής Χρήσης

Τα μαξιλάρια ξαπλώστρας έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκειας ζωής. Η γέμιση των μαξιλαριών – στρωμάτων της ξαπλώστρας είναι από ενισχυμένο αφρολέξ πάχους 4-6-8-10-12 cm και κατασκευάζεται στη βιοτεχνία μας στις διαστάσεις και τα χρώματα που επιθυμείτε.

Όλα τα στρώματα έχουν ενισχυμένο φερμουάρ 5αρι μεγάλο για να μπορούν να βγουν και να πλυθούν εύκολα. Επίσης έχουν ενισχυμένο ιμάντα 5cm με Velcro στην πλάτη και δύο σημεία στήριξης με κορδόνια στο κάθισμα.

Οι μαξιλάρες και οι ξαπλώστρες πουφ είναι κατασκευασμένες από διογκωμένη πολυστερίνη με επιπλέων εσωτερική υφασμάτινη θήκη για εύκολο πλύσιμο. Επιπλέων με αυτόν τον τρόπο η μελλοντική αλλαγή γίνεται μόνο στο εξωτερικό κάλλυμα.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι αδιάβροχα, πλενόμενα και ανεξίτηλα από τις ηλιακές ακτινοβολίες UV. Οι δερματίνες που χρησιμοποιούμε είναι Ελληνικές δεν κολλάνε, δεν ζεσταίνονται στον ήλιο (τα ανοικτά χρώματα), δεν περνάει το νερό και καθαρίζονται εύκολα με απαλό σαπούνι.

Σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο – χρήση.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή καλυμμάτων στα είδη υπάρχοντα μαξιλάρια που έχετε ή την αντικατάσταση των χαλασμένων αφρολέξ.

(Να ανοιγοκλείνετε τα φερμουάρ κάθε 15 μέρες διότι πιάνουν αλμύρα και άμμο).

Visit Us On Facebook